Kvasthildas Malmdamm

Direktlänk till inlägg 6 juli 2010

skit

Av Kvasthilda - 6 juli 2010 11:16


Vi provade byta ut skärmen mot en ny till den stationära. Funkar inte heller. Då borde det alltså vara bildskärmskortet som gått sönder. Vi skiftade kablar. *crap* Det är för varmt och jag har för lite tid över för att leka datordoktor idag. Jävla skit. O det är så jävla trångt hos oss. Inget svängrum. Jag hade en lärare i träslöjd som var helt galen. Han höll ofta en skruvmejsel i handen o svepte runt den där han stod o skrek, Jag ska ha svängrum. Gu'nåde den som stod i vägen för skruvmejseln när den drog förbi i brösthöjd... Förutom den lilla detaljen var han väl OK o pedagogisk... Tror jag. Vi fick en ny lärare så småningom. Vet inte om den förste gick i pension eller om han fick sluta. Antagligen det förstnämnda.


Annars skiner solen idag o värmen gassar mot våra köksfönster. Teremometern i norra köksfönstret visar just nu 18.8 grader. På datorskärmen visar den digitala 16 och för en stund sen hade vi 24.4 i norra fönstret. Solen har flyttat sig lite.

Maken o Sonen har dragit ut i skogen. Till nån sjö för lite fiske. Hörde lite gormande i morse o sonenes frustrerade stämma "Det är sa jag förra gången vi skulle ut"... Jaja. Som vanligt då. Maken otålig o Sonen lite långsam men orättvist beskylld för nåt. Fast jag undrar om de diskuterade skor? Sonen har inga bra skutta-runt-i-skogen-dojjor.

Med hans fyrtisexor eller vad han nu har kan han väl snöra på sig ett badkar. Nej, förlåt. Ett par små gummijollar. Å andra sidan kanske det vore bättre att försöka hitta ett par skor i rätt storlek i nån av stans sportbutiker. Tror det är svårare att hitta ett par gummijollar här. Faktiskt.

Själv måste jag söka fram en ass-piriin. Skallen bankar. O jag ska jobba. *bäh* Hade gärna tait den där B-dagen som en 0-dag idag. Undrar om JH fick nåt jobb eller om hon helt enkelt har jour? Jag fick jobb för att jag hade glömt fylla i Tid eller Pengar. Så kan det gå.

Nä, dags för lite kaffe. Har svept i mig en skål müsli. Lite sen frukost. Blir så när man sover länge. Drömde mardrömmar om en (underbar) kille o kollega som fastnade framför ett växellok. Fast drömmen made no sense whatsoever. Som vanligt. Kanske Nightmares letade sig in i min hjärna? Har inte läst ut boken än även om jag gjorde ett tappert försök inatt. Några kapitel kvar. Sen ska jag vandra in i Gwen's kollegas vindlande världar av övernaturligt o se vad jag tycker om henne.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kvasthilda - Lördag 27 april 10:53


Mmm. I väntan på?rå:

Av Kvasthilda - Lördag 27 april 10:35


Ahh. Bloggen är tillbaks. Den låg nere igår och så även idag på morgonen. Jag befinner mig på en plats där kryssblogg inte låter sig göras. H A D E kunnat ta med mig Lapptoppen men det blev så hastigt och lustigt och den var inte det enda jag ?kunde...

Av Kvasthilda - Lördag 27 april 09:00


  Eget tema nr 20 Tussilago 118/366         Temalista     ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~ 365 Foton 2024  Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat. ...

Av Kvasthilda - Fredag 26 april 09:00


  Tema nr 3 Alldeles nyss 117/366   ... klev jag ur mitt lok och lämnade det för lossning av det jag för dagen hade med mig i vagnarna.     Temalista     ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~ 365 Foton 2024  Jag kan inte kommenter...

Av Kvasthilda - Torsdag 25 april 09:00


  Tema nr 91 Genomgående 116/366   -.     Temalista     ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~ 365 Foton 2024  Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat. ...

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards