Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg den 14 januari 2010

Av Kvasthilda - 14 januari 2010 17:29


För många har den senaste veckan mest inneburit kyla. Kallt kallt kallt. Hos oss i Sveriges nordligaste kommun har det inte alls varit så kallt. Vi har mest haft blidväder, med plusgrader och regn på sina håll. Åtminstone där jag befunnit mig, runt centrala Kiruna och norrut, mot Björkliden. Det har ju varit mycket arbete då jag hade arbetarhelg, den som gick.

Vad som däremot är det ljuvligaste med veckan som passerat är att jag har sett ljuset. Ja, i form av SOLEN! Äntligen är solen tillbaks. Bilden nedan är fotad idag, vid lunchtid med världens sämsta kamera, nämligen den som sitter i min arbetsmobil. Att de ens ids kalla eländet för kamera är oerhört kränkande....

Jag hoppas dock att det framgår att det faktiskt är solen, och HELA solen på bilden. Den har väl inte riktigt hunnit visa sig på andra sidan Kirunavaara än, och i-o-med det lysa över stan. Bilden är tagen söder om stan. Underbart!




 


Torsdagsreflektion hos sinneskatten


Av Kvasthilda - 14 januari 2010 15:06


...är jag INTE. Indier har fortfarande kastmärken i pannan. Jag tror jag ska sätta dit ett märke som säger "sicken blåst" eller nåt. Svintrött. Kort vila. Har mina berömda tolv timmar ikväll tills nästa skift. Och om rätt vore rätt och världen rättvis skulle jag ha fått maten serverad när jag kommer hem. I helvete heller.

En sur jävla skitgubbe. Det är vad jag har. Jag får inte vara grinig och önska mig mat. Eller slamra med plastburkar i köket. Simon o Thomas skulle få totalspatt om de kom hem till oss. Simon älskar ju plastburkar. NOT. O inte gubben heller. Att jag sen använder mer eller mindre varenda jävla plastbytta med lock förr eller senare och om varann, det spelar ingen roll. När de är tomma och står i diskstället blir han vansinnig. PLOCKA FÖR FAN UNDAN DEM DÅ!

Nä. Mitt jobb.

O nu ska jag grädda plättar. Tänkte göra en ungsjävlapannkaka bara för att det är enkelt. Nädå. Då tar den där vidriga martyren över o ger sig fan på att servera tjurskallen plättar i stället. HANS JOBB. Hoppas han sätter dem i halsen med grädde o allt. Om det nu finns nån grädde kvar.


Av Kvasthilda - 14 januari 2010 09:00


Tema nr 37 Börjar på T

15/365


Vi är galna i choklad hos oss och jag bad Maken köpa med sig nåt gott hem när han passerade Arlanda efter senaste Skånetrippen. Det blev bland annat dessa trenne stora trekantiga askar Toblerone. Den gula, originalsmaken tog slut först, tätt följd av den vita asken med vit choklad medan den svarta, som givetvis innehåller mörk choklad finns kvar till sist. Den Tabberasar nog mamma! (i skrivande stund finns det kvar något lite mindre än hälften).



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2010 hos akson


Av Kvasthilda - 14 januari 2010 08:46


Hoff, som ungarna säger. La mig relativt tidigt igår och med en högst normal starttid idag, skulle jag äntligen få sova en vettig nattsömn. Jotjeeeeeena!
Tandvärk. Tandjäveln har bråkat som fan inatt. Har drömt om onda tänder. Om nu inte det vore nog, har min stackars handled fått fnatt och gör också ont som fan. Det är en gammal åkomma som kommer o går, men när det jävlas, gör det det ordentligt. Kan inte belasta den, om jag inte är försiktig.

Satan i gatan. Har nån reservdelar? Eller vet var det finns att få tag i?


Fick övertid på övertiden igår. Blev ju en timme sen på morgonen då det där skitloket jag skulle ha med mig extra inte var iordningställt utan jag fick göra allt det. Vi ska dessutom ha order från vår turfördelning/Arbetsledare att vi ska ha med oss ett extra lok, och den infon hade INTE jag fått. Skit o pannkaka. Sen blev jag sen hem. *suck*


Fast det var ju vettig tid i alla fall så det spelar ingen större rockn'roll.


Nu sitter jag o väntar på lok. En arbetskamrat lovade mig stryk om jag fick ett lok, när han nyss fått nej på lok till sitt tåg. Hahahahhahaaa! Jag sa att jag ska pussa på honom så blir han snäll. Nej, fick inget lok heller. Verksta'n gör en inventering för att se vad de kan släppa. Bådar inte gott. De står ju i stall av en anledning.... Waaaahhhh!

Hörru Grannen. Gå o jobba! Vaddå semester??


Nä, lite kaffe o socialt umgänge kanske. Inte så ofta man träffar sina arbetskamrater. Vi har fått frukt. Bananerna är slut. GIVETVIS!


Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards