Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under mars 2011

Av Kvasthilda - 29 mars 2011 08:43


Usch o fy. Trött. Trött. ÖVERtrött.

Har just ätit frukost på hotellet i Boden o pratat bort en stund med en kollega. Min söta, gulliga kollega som blev min räddare i nöden idag. Jag glömde plånkan hemma. IDAG IGEN...! Jag måste ta ut en slant o stoppa i arbetsjackan så jag inte åker hemifrån helt näck varje gång.... Just idag tog jag inte med mig någon matsäck - annat än yoghurt o en macka men det är mest för resan ner. Mackorna är kvar men yoghurten uppäten - till Charlottes Snälla snälla.

Andra gången det händer nu. Ja, att jag glömmer börsen alltså. Hopplöst. Inte nog med att man behöver tre ryggsäckar beroende på vilken tur man har, man behöver dubbla plånkor också.

*suck*

Det har varit småkallt på sina håll inatt. Pratade med Vännäs o just då visade termometern minus 21. Kompisen sa att det varit ännu lite kallare.

Höll på att plocka en orrtupp i morse. Han satt på rälen när jag närmade mig o lyfte inte förrän i allra sista sekunden. Självmordskandidater.  

O jag har knappt sovit. La mig halvåtta igår med proppar i öronen o hoppades på att få lite sömn inför skiftet. "Vi lovar vara tysta" sa Maken. Jo, Tjena! SvågerEtt o SvågerTvå i köket, Inte fan är det tyst då. SvågerTvå hör dessutom så jäkla glest så han höjer rösten ännu mer. Ett har en fungerande hörapparat men inte Två.

Har vaknat minst en gång i timmen sen jag la mig. AVSKYR dessutom att sova med öronproppar.

Nu måste jag ta en stödvila en stund. Kanske kompisen o jag går ut o käkar lunch sen. Hon bidrog till min lunchpeng. Som sagt, Min ängel :)


Av Kvasthilda - 28 mars 2011 14:57


Ett fall för Petunias Himmelsk men jag ids inte. Vår himmel varierar verkligen i utseende. Ett par bilder, med ett par månaders mellanrum. Samma färger om än varierande i nyans och mängd.




Av Kvasthilda - 28 mars 2011 13:02


Lite av vårens inköpta tulpaner....


Vårens första bukett.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


De är vackra även utblommade!  


O den senaste buketten med underbara påskfärger :-)


Av Kvasthilda - 28 mars 2011 12:35


Hahahaaaa. Nej då. Jourhavande. O inte ett samtal i sikte. Eh hör....vaddå?? Inom hörhåll? Finns inga ord som passar på hörseln. Hmmm... Kan man hitta på nåt? Nä.


Tulpanerna frodas. Köpte ett par buketter blandade färger häromdagen. Vita, gula, lila o röda. Med lite andra färger inmixade bland dem. En rosavitaktig o en lilavitaktig. De röda är svarta i botten (gröna sa E-pigan). De gula är gula o de vita är vita fast en av dem har lite rosa streck i kronbladen.


O kaktusen blommar. Uppenbarligen inte en novemberkaktus. Eller julkaktus. Nä, påskkaktus. Kan ju inte de veta att påsken är en månad bort. Hmmm. Skulle skriva orange o tänkte ändra till brandgult men inget stämmer. Mer bränt tegel. Eller nåt sånt. De är inte röda eller rosa som vinterkatusarna brukar vara. En mycket läckrare färg. O nästan omöjlig att fånga på bild. Rött är alltid svårt. Röda toner.





Av Kvasthilda - 28 mars 2011 09:00



Tema nr 336 Viloplats

89/365


Vi ställde in en extrasäng när Ronny kom upp för en natt innan Rautaspremiären. Så fort man vänder rygggen till snor Neo platsen. Förstås. Nåt nytt :) Skön viloplats tycker han!


Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2011 hos akson



Av Kvasthilda - 27 mars 2011 14:22


Se där. Bloggplatsen har kommit ikapp andra bloggsajter. Nu öppnas fönstret i en svart helruta så bloggen försvinner helt bakom.

Snyggt!

Man kan enklare koncentrera sig på bilden - och den visas i närapå originalstorlek! No more öppna i ny flik/fönster för att se stora bilder. Jo, kanske... Mina foton är ju inte superjättestora.

Bra jobbat Bloggplatsen :-)


Av Kvasthilda - 27 mars 2011 11:49


Stackarn. Sonen vaknade o insåg att han tappat bort en timme under natten. Hann inte äta frukost innan det var dags för jobb i backen igen.


Jag glömde också ställa om klockorna igår så det hade liksom svept iväg lite för mycket tid under förmiddagen för att det ska vara riktigt hälsosamt inför morgon-dagens tidiga skift. Jouren börjar ju klockan 6...

Nåväl, ska nog ordna sig.


Störstebrors yngsta dotter har gått sta o gift sig också :) I New York.


Foto: Störstebror


Ett härligt tidig-vårbröllop. O jag älskar hennes röda skor :-)

GRATTIS till er båda. Om jag förstått hennes syster rätt har de tagit brudens efternamn. Kul om det får leva vidare :-) Karlsson är lite ointetsägande.... Lite.


Av Kvasthilda - 27 mars 2011 09:00



Tema nr 338 Vindpinad

88/365


Jag kastade en blick upp i träden vid vår husknut o en av björkarna har tagit stryk i vinterns stormar. Snacka om vindpinad...




Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2011 hos akson



Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards