Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under juli 2016

Av Kvasthilda - 28 juli 2016 15:05

Oj oj oj. Vilka diskussioner man har med skogsgubbarna på Ryggen. Tjurskallar. Bångstyriga. Love conquers all. Här går det "Pride-musik" på Spotifylistan just nu. Det vet de inte. 


Av Kvasthilda - 28 juli 2016 12:55

Micke är här o jag har hälsat på honom. Gubben gick över med ett biltips häromdagen o en annan granne var där. Den ska jag köpa säger han... *huff* Leta dina egna bilar. Du BOR ju här, det gör inte Micke. Han söker hella norrland efter en bil o den här passade näst bäst efter en han hittade häromdagen. Den gick fem minuter innan han ringde. Den var bättre för det är en diesel. Hopplöst med gamla gubbar som kliver emellan o tränger sig före. Bilen är upphämtad. Var ju synd det då. Nåja, Han kanske hittar en senare. Maken o andra grannar är hjälpsamma o kan säert åka o titta på dem om det behövs, om han hinner lämna Norrbotten igen efter semestern. Kul att se honom sommartid i alla fall :) 

Han har äldste sonen med sig o grabben är lång som ett ösregn som P brukar säga. Ett par cm från jämna två meter. De far sjön runt o plockar upp dunkarna som ligger här o där. I andra änden av dem hänger en gäddsax som i de flesta fall får nytt agn i formen av en mört. Noll o inget napp än o i många fall är mörten orörd. Men luktar enligt uppgift illa. Micke har inget luktsinne så det går bra, men han kastade ett gammalt agn förbi Martin o han rynkade på näsan... Ljudligt. 

O sommar är det. Jäklar vad solbränd Maken är. O Pigan blir skitsur. Typiskt att jag brås på brevbärar'n då... :D :D 

Av Kvasthilda - 28 juli 2016 09:00


Tema nr 230 Pion

210/366


-.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2016

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 27 juli 2016 20:52

Fiiint. Fem dagar kvar innan internet är tillgängligt igen. Nävet'uva'? Köpte till lite surfmängd. Hade ju gått en del redan innan jag åkte på semestern - av nån anledning. Men nu har jag en pott igen. Ibland får det kosta lite - om man vill vara med i svängen. Facebook ska ju funka ändå. Typ. Vi är nog några som surfat på mitt modem hos Mamma. Kanske. 

Är tillbaks i stugan igen. Två glada katter mötte upp när vi kom o Gubben öppnade dörren. Hade en på var sida om mig när jag åt middag. 

1306. Det är Sannas tid på 100m häck. Bra jobbat tjejen! 

Lämnade ett åskmolnigt och blixtrsande Kiruna och anlände ett härligt soligt Långträsk. Så skönt. Byn är full av folk hör jag. O en av grannarna är pappa till Peter Sundberg. Jamenjahaaa. Hej på dig! Måste undersökas nån gång. 

Å några tresexfemmor ska plockas fram. 

Av Kvasthilda - 27 juli 2016 10:44

Vaknade lite oroligt efter att jag kom i säng sent som sjutton inatt. I morse. Det tog sin tid att få alla bilder på plats, där de ska o i ordning. Långt från klart än. Har packat ner diskar o annat. Hade ju hunnit fixa lite till innan jag åker. Tänkte åka till GC o lämna resväskan, för den är omöjlig att dra i gruset efter vägen till stationen men Pigan slutar 13 o inte 14 så då passar jag på att ta hennes bil o hämtar upp Minionen o sen hans mor så kör de mig till stationen. Pööörfäkt. 

Vad som inte är så pörfäkt är att dagens 365a är den sista för nu... Ligger några bilder nånstans på Lapptoppen o väntar. Måste fixa det också. Ikväll. I morgon. Nån dag :) 

Störstebror har skickat mina sizeplusdockor. Big Beautiful Dolls. Dasia. Eller 'mina'. Nu blev det ju lite galet. Jag beställde en svart Dasia och en blond Dawn till mig - och ytterligare fem Dasia till några vänner som var intresserade. Fick mycket riktigt mina sex Dasia, men nånstans under vägen har Dawn bytt färg och blivit en Dena - o henne har jag ju redan. Skickade ett snabbt PM till Georgette o hoppas hon hittar en Dawn. *suck* Aldrig blir det riktigt bra. Får fixa ett lotteri till chansen att köpa Dena-dubbletten. 

Nä, ta en påtår o fixa klart med det sista. 

Av Kvasthilda - 27 juli 2016 09:00


Tema nr 67 Flythjälp

209/366


Blev ju ett dopp för stuggrannens barnbarn men eftersom jag ville ha Sambons lilla bubbelbad under det temat fick jag tänka om lite... Hen har ju flythjälp. Inte helt lätt det där med att vindsurfa när vinden är närapå obefintlig. 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2016

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 26 juli 2016 13:31

Hemma på blixtvisit. Kaffepannan har just puttrat klart men det luktar asgasm. Kaffekokare som stått ett tag gör inget gott kaffe. Kokade ändå ur den en sväng innan jag höllde på nytt för drickbart kaffe. Nåja, får se hur det smakar. Ska ladda om batterier. Packa om väskor. Beställa en biljett inför morgondagen. Kolla upp det där med tandläkarenb. Foick ett mess som påminnelse om min tid hos dem. Kanske åker hem på måndag i alla fall då. Fick ju en extra L-dag o börjar inte jobba förrän sent på tisdag kväll. 

Ska kopiera lite bilder när jag ändå är här o datorn är igång. Måste bara gräva upp dem ur ryggsäcken. 

Nu vill jag ner till Långa. NU! 

Av Kvasthilda - 26 juli 2016 09:40

O människan är ett jävla odjur. Nån idiot har slagit sönder kassaapparaterna i restaurangen inatt.
Vi verkar ha sovit OK. Några av oss. Pigan som delat bädd med Klimpen är lite ledbruten, "som Agda 85".
En halvtimme sena idag. Måste beställa ny biljett söderut tills i morrn.
Bästa att posta det här innan vi tappar kontakten med världen. Lämnar just Murjek.

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2016 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards