Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under december 2019

Av Kvasthilda - 18 december 2019 23:59

Mitt i natten. Bokstavligen. 

Nya Bondfilmen har haft premiär. VILLOXÅSEDEN... 

Vi har raidat idag. Den nya jävla geten. Gnun. En hopplös jäkel. Fick en över 90, resten var sådär. 

Pigan har varit på äventyr också. De hade afterwork ikväll. Körde henne till bowlingen. Kollade om hon behövde skjuts hem, men nån kollega hade sörjt för den delen så hon var redan hemma. Skönt. 

O Maken ligger däckad i världens mancold. Han skulle komma hem på lördag, men väntar förmodligen nån dag till. Sa  åt honom att han kommer när han kommer. Inte kul att köra bil i det tillståndet. Ska dessutom förbi Boden o hämta ved åt nån, Halt? Tror han sa det. 

O något värre... Grannen kom o knackade på dörren idag. Sonen i huset. Hans far ligger visst på lasarettet. Fick en stroke för ett par da'r sen. Själv säger han att han ska hem på lördag, men junior betvivlar detta. Usch då. Hade ingen aning. Var inte hemma när ambulansen var hit o hämtade honom. Tråkigt. 


Av Kvasthilda - 18 december 2019 09:00


Tema nr 6 Alster

352/365


Kompisen brukar dra ihop ett gäng av sina och dotterns kompisar varje år och julpyssla. En av alla grejer de gör är dekorerar kransar. Dessa är halvfärdiga - eller helt klara om man vill ha dem enkla i naturfärger. Vackra kransar. Undrar vem som suttit och bundit dessa? 



Temalista 


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2019

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 17 december 2019 19:16

Så jädra trött ikväll. Kokade kaffe för över en timme sen men har ännu inte fått i mig en kopp. Började jobba för en timme sen, men mitt tåg blev inställt så jag har jour i stället. Håller alla tummar att ingen ringer. 

Har gått ytterligare två o en halv timme sen jag gjorde första utkastet till det här inlägget. Kaffe har jag druckit. Mobilen är tyst. *peppar peppar* Visserligen ligger den i köket, men jag tror ljudet är så högt att jag hör den. Har bara en laddare här o nu o jag svamlar fram o tillbaks till köket. 

Tjorvar på med iTunes. Har köpt ett par låtar på mobilen som jag funderar hur fan jag ska få till datorn. Går inte att hämta från iTunes-store. Men... Kopplade in mobilen o givetvis. Där frågar den om jag vill synka mina inköp. Så jäkla sällan jag gör det. Kommer inte ihåg. O datorn är ju ingen APPLE-burk. 

Jaja, då får den snurra på med synkroniseringen och säkerhetskopieringen så gör jag nåt annat under tiden. 

Om nu min nacke och axel tillåter mig att göra nåt. Lite öm av nån anledning. 

Av Kvasthilda - 17 december 2019 09:00


Eget tema nr 45 Marmorerad

351/365


-.



Temalista 


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2019

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 16 december 2019 12:42

Man är hopplös. Hade tänkt skriva julkort o skicka men har inte tagit tag i det än. Idag måste de skickas om de ska hinna fram till jul. Kanske för flera dagar sen, med tanke på var man bor o vart de ska... 


O den där snögubben jag pratade om... Tog fram påsen efter att jag bloggade i fredags och gick igenom det jag hade. Vingarna är inte likadana som de på Åhléns. Faktum är att de guldfärgade jag såg, är mer en mix av de från Åhléns och de som kommer från DollarStore. Men snyggare. O fem gånger så dyra. Sex gånger på dyra, inklusive rean de hade. Men snögubben lyser med sin frånvaro. O det var ett himla hallå att få tag i butiken. Ringde telefonnumret på kvitteringen. Nånä. Personen du söker bla bla bla.... Fick för mig att googla butiken o hittade ett annat nummer. Ringde detta - nånä. Samma resultat. Men de hade en Facebooksida så jag skickade dem ett meddelande och på autosvar kom samma nummer som på kvittot (om du behöver ett direkt svar, ring...). Jo, tjena. Däremot hade de även en knapp "Ring nu" - testade det numret och YAY! Kom fram. Går in på onsdag o hämtar min snögubbe :D 


Traktorn har varit här. Gick det att skotta gården? Naeh. Står nåt där sen ett par dagar tillbaks. Funkar bra en gång av hundra. Typ. 


Hade tänkt baka en kaka idag, men inte ens det iddes jag. Ska strax iväg o jobba. Hejpa. 

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< December 2019 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Skapa flashcards