Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under augusti 2009

Av Kvasthilda - 15 augusti 2009 18:37


Hahahahhaaaa! Sitter o skriver melodikryssinlägg men måste avbryta några sekunder. Tittade just på femte kvartsheatet och började asgarva. Bolt joggar i mål som vanligt, lite lojt snackande med killen till vänster (tappade namnet just nu) som han lät vinna. Vilken kille.


Av Kvasthilda - 15 augusti 2009 17:27


Kikade in hos Skånepågen före åskdundret och läste bland annat ett inlägg om rondeller. Här är en bild på en rondell i Falun som tillhör ett av livets och trafikplaneringens mysterium. Är detta en rondell? Hur stor bör den vara för att klassas som en sådan?? Vad är normen? Den här ser ut som en lort. En jättebaby som lekt med kantstenar och byggt en liiiiiten cirkel mitt i en korsning.

Det är min SysterYster som kör runt stensamlingen med sin numer bortbytta bil.


 

Asså....

Det är lixom en rondellwannabe!


Av Kvasthilda - 15 augusti 2009 17:20


Min söta dotter lämnade några presenter till sin moder innan hon for iväg igår. Ringde henne o kollade. Tänkte hon hade tänkt ta dem på resan men glömt dem. Nej då. "Jag köpte dem till dig. Bara kände för det". Gullunge, (hmmm, 18, på det nittonde, men barn är barn)


 

Det låg alltså trenne chokladbitar/kakor på skrivbordet när jag kom hem.


Av Kvasthilda - 15 augusti 2009 16:43


Hahahahaaa! Ni kan ju inte ha undgått den dansande babyn i tubostreklamen? Som de av nån totalt outgrundlig anledning har gjort om med gamla damer. Den är inte ett smäck kul. Med tanterna alltså. Med bebin är den hysterisk. Att allt sen är fejk spelar ingen roll. Ungen är så skön!

Nu har det kommit andra reklamfilmer med bebisar. En klassiker är ju den med ungarna som springer nån form av marathon, men det här är snäppet vassare :-))



Av Kvasthilda - 15 augusti 2009 14:31


..o brak. Sitter här i godan ro o läser bloggar o lamporna blinkar till. SHIT. Måste stänga av datorn. Det åskar hejvilt därute. Såg ju molnen när vi kom från Svappavaara men har fastnat i bloggar jag inte hunnit läsa i sommar - och diverse jag HAR läst.

Nej. Nu blir det en paus. Stavfelen o påfyllning tar jag sen!


Av Kvasthilda - 15 augusti 2009 07:41


Sonen satt vaken när jag klev upp. Har vakat inatt. Vet inte om han tänkt försöka vända tillbaks dygnet nu. På tiden hur som helst. En vecka till skolstart!


Idag blir det en tur till Svappavaara. Vi bytte skift med en inlånad kille så vi börjar och följdaktligen slutar tidigare idag. Perfekt att vi fick inställt igår. Jag somnade innan vi slutade inatt. Vi arbetar även om det är inställt. Händer nåt måste vi ut. "Tjänst motsvarande".

Nu ska jag slänga i mig lite frukost, lägga ett par mackor i ryggsäcken o dra på jobbet.

Ha en bra dag!


Av Kvasthilda - 14 augusti 2009 19:40


Sonen plockade ut en papperspåse från sitt rum. En IKEA-påse.

Vad kan tänkas finnas i påsen?


En del av hyllan IVAR? En NOSTALGISK låda? En korg BASTANT? DOKUMENT tidskriftssamlare? Kanske lite värmeljus TINDRA med vaniljdoft? Nej just ja, de var ju slut.

Ser mjukt ut... Hmmm... DIMPA kasse? Nej ser mer ut som en kudde. SANELA kuddfodral? Eeehhh, filten BEATA? SAXÅN badlakan?? Nähä...


MEN VAD ÄR DET DÅ???

  

Ahaaaaa! Mjukisdjuret NEO!



Av Kvasthilda - 14 augusti 2009 18:41


SysterYster gillar att spela Yatsy. Tärningarna håller hon hårt i. Hennes ungar (Sambons två) vill låna dem emellanåt men icket sa Nicke. De slarvar bort nycklar o annat som sitter FAST i kläderna så tärningarna lånas icke ut, om inte syrran själv är med o spelar.

På en loppis hittade hon en liten låda i trä med lock på gångjärn. Visst är den tuff??


 

Bra ställe att förvara sådär en sju stycken tärningar i, eller hur?


Samtidigt sprang hon på ett par örhängen med usprung i mitten av förra seklet. Hennes favoritstil. Hade varit bättre om de varit svarta, vita eller röda, men vaddå? Man tar det man finner.



Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards