Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under januari 2014

Av Kvasthilda - 25 januari 2014 02:54


Ännu en skitdag till handlingarna. O man kommer i säng först på efternatten. Makalöst.
Min lilla bil dog idag. Tror jag måste hålla begravningsgudstjänst för den. Ta en oblat. Dricka lite gravöl. Fast vänta nu. Det gjorde vi tidigare ikväll.
O nu glömde jag ta fram kalopskött igen. Jävla skit.
Nåja. Bilen. Den dödde. Mitt på stan. Kaputt. Slut. Död. Fullständigt. O inte en jävel stannade i den bistra kylan för att se om jag behövde nån hjälp. Inte EN. Jo. En. En av sonens söta fd klasskompisar stannade faktiskt. Då hade Maken redan hittat mig efter att han också irrat runt halva stan o letat. Hur svårt kan det va???
Vi bogserade hem den o den står nu på laddning o värme o guvetvad. Får se om den överlever eller om det blir operation efter helgen.

Av Kvasthilda - 24 januari 2014 09:00


Tema nr 158 Last

24/365


.......



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2014

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

 

Av Kvasthilda - 24 januari 2014 02:05


Nä himlars... Varför kan man inte komma i säng en vettig tid EN ENDA DAG?!?? Eller natt för den delen. Just nu sitter jag med huvudvärk. Den håller i sig. O magen kurrar. Hungrig. 

Vi har ätit spagetti o köttfärssås idag o man tycker ju att det borde klara sig till morgonen. Icke fasen. 

Ska bjuda ungskocken på kalops nån dag. Måste komma ihåg att ta fram en köttbit till det. 
Hoppas vädret blir något mildare snart. Eller inte. Det var ju det där med att fota snötäcket. Frost"löv". Men det är lite trevligare att ge sig ut med bilen om det inte är så förbenat kallt. Bara huv'et håller. *suck* 

Får jag bli frisk snart?? 

Äh. Go'Natt. 


Av Kvasthilda - 23 januari 2014 22:45


Väntar fortfarande på att snön ska resa sig så man kan ta bilder. Det är ett fleecetäcke därute, men inte sådär fint som jag önskar. Tempen går ner o upp, fladdrar fram o tillbaks. Maken tjötade om att det är -32 i Härjedalen. Men väntan om "-19 om en timme". Knepigt. 

Skramlade ihop ett par till 365or men måste ha fler. Har nog ett flertal teman jag kan gneta ihop, men det gäller ju att komma håg det!! 


Av Kvasthilda - 23 januari 2014 09:00


Tema nr 159 Lidande

23/365


Inte hinner de lida så mycket. Då lider jag mer. Riporna tillhör väl inte de dagliga järnvägsoffren men just den här turen tog mitt tåg fem stycken - och fyra renar. Inget kul. Alls. Livet efter järnvägen. 


iPhonefoto 

Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2014

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

 

Av Kvasthilda - 22 januari 2014 21:36


Skallebang. Om det kunde gå över nån gång. Blev en sjuksrivning idag. Eller redan igår ju. Vill ge Psf en liten chans att hitta nån som kunde ta mitt tåg. O det verkar som om de gjorde det. En kille som inte ens får köra. På övertid vill säga. Maxad igen. Nåja. Det kanske inte var mitt tåg. Skitsamma. Not my problem. 

Har hoppats på att kylan skulle hålla i sig så man får fota fina frostbilder men det är inte lika kallt som för två - nä tre?? år sen när det blev TRÄD i snön av frostkristallerna. 


Av Kvasthilda - 22 januari 2014 12:15


Isch... Letade mig lite frukost (frunch vid det här laget) o tog fram risgröt ur kylen. Började fixa till o tänkte värma mig en tallrik att ätas med kanelsocker o mjölk, när ilen slog till o jag bara .... AH jag vill ha Ris ā la Malta! Sagt o gjort. Fram med grädden o vaniljsockret. Vispa vispa vispa. Just det. Det finns ju apelsiner kvar. Lite håra o torra i skalet men Kråkan åt en inatt o den luktade så gott. Skalade den med visst besvär medan jag slölyssnade till en radiointervju med Mikael Styrman. Underlig man det där. Nåja. Skar apelsinerna i bitar o fyllde malta-skålen. Mmmm. Apelsindoften spreds. Efter en stund kände jag dock lukten av nåt annat. Hmmm.... Ajajaaaaj då. Det luktade plötsligt lök. Menvafaaaaannn. Har inte kniven blivit rengjord efter soppkoket?? Mmm. Nä. Det var kvar purjolöksaft på den. Så nu smakar min efterlängtade Ris ā la Malta lök.... Nåja, Vet ju vad det är. *suck* 

Kniven ska inte diskas i maskin och den blev väl glömd när disken togs om hand. Den ÄR diskad i maskin X antal gånger, vilket har gjort att handtaget är poröst o kladdigt. Gummit har liksom löst upp sig. Man kan göra märken i den. Som modellera. Eller som gammal fästlera (vägglera till affischer o sån't). Kladdig. Så nu är den bannlyst från diskmaskinen. Skadan är redan skedd men det är dumt att förvärra eländet. Ska köpa en ny vid tillfälle. (IKEAs 365). Köpte en till E-pigan i somras. Vintras? Nä, i fjol vår eller när sjuttsingen vi nu var till Happis. 

Apropå 365. Dags att fundera på nya teman. Har bara ett kvar. 

Av Kvasthilda - 22 januari 2014 09:00


Tema nr 133 Klockstapel

22/365


Det är en av de saker som ska tas reda på från Stadshuset när det byggs ett nytt. Klockstapeln. Klocktornet. I bakgrunden syns ett annat torn - kyrkan sitter liksom fast i Stadshustaket och klockstapelns lökkupa och tak, som normalt sett är röd, är helt vit. 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2014

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

 

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards