Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under februari 2016

Av Kvasthilda - 11 februari 2016 10:10


Nä. Nu fick jag nog. Stopp. Tvärnit. Lyfte luren o ringde Elektrolux. De ska skicka en tekniker som ska titta på den där jävla kylen. Det gäller bara att vi hittar en tid nu som passar när nån är i huset - o de kan komma. 


Av Kvasthilda - 11 februari 2016 09:00


Tema nr 344 Vinterträd

42/366


Höga träd intill järnvägen - det betyder att just där stått en banvaktarstuga en gång i tiden.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2016

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 10 februari 2016 09:00


Tema nr 88 Gråskala

41/366


Gråskala. Hela världen är vit. Svart o vit. Grå, svart o vit. Eller bara grå. Gråväder. 50 Shades of Grey.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2016

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 10 februari 2016 08:20


Fy bubblan för jobbiga nattskift. Hemresan gick rätt smärtfritt trots allt. Aptrött vid ett tillfälle men lite kick, i formen av några nötter o en skvätt automatkaffe, väckte liv i den gamla lekamen igen. 

Narvik har snö. Det ligger snö sen många dagar tillbaks - o det kommer mera. Med några minusgrader får det kanske ligga kvar ett tag också! 

O jag träffade Inger o Jan igår. Så kul :) Hon har inte eldat ljusen jag gav henne. -Ne, det tør jag ikke. De är så fin'. Ja men halllåååå. De är TILL för att eldas. 

Hade sällskap av en av våra nygamla förare igår. Eller snarare, jag höll honom sällskap. Var ju trots allt han som rattade skutan. Han har klivit över på vår sida efter att ha tillhört The Dark Side i ett halvår. Till slut gav han upp skrivbordsjobbet och klev ut i spåret igen. O ännu en av de andra har bytt spår. Tillbaks till det gamla. Vad gör vi nu då? Han är en av våra eldsjälar som fajtats för att vi ska få ett vettigt avtal. Helt jävla vansinnigt att kliva in en ny verksamhet med exakt samma jobb o få avtal som strider mot allt ALLT vad järnväg o dess avtal heter. *bah* 

Nä, tröttkulan ska nog slå igen ögonen en stund. Go'Morron. 


Av Kvasthilda - 9 februari 2016 12:01


Fan, kan det få bli lugnt o stilla nån gång i livet? Alltid är det nåt skit som slänger metertjocka pinnar i det hjulet vi kallar livet och stjälper allt på ända o man får omprioritera allt man gör o tänker göra. Garage. Känner bara att det är oerhört korkat att riva just de garagen, där vi har vårt (inte för anledningen till att vi har vårt där - hade det varit bättre att byta, så för all del) utan för att det är så jävla korkat att riva just den delen av garagen o inte den nedre. Det finns redan parkeringsplatser intill. Hade varit snyggare att samla ihop dem på en plats. Övre garagen "lutar sig" emot en kulle o smälter bättre in i omgivningen. UNDER nedre garagen rinner varje vår o försommar kopiösa mängder vatten. Nä, vi behåller dem, river de övre o sätter upp nya parkeringsplatser där i stället... Det är smart. O snyggt. Åsså flyttar vi alla soptunnor dit. Ja, men spara cementgolvet i vårt garage då, så finns det en naturlig plats för soptunnorna. Gör en överbyggnad bara.... *bah* 



Av Kvasthilda - 9 februari 2016 09:00


Tema nr 220 Oväder

40/366


Konstaterade att för ett år sen härjade stormvindar med orkanstyrkor över Kiruna med stor omnejd. Riktigt lika vinande vindar hade vi inte samma dag i år, men det blåste ändå rätt friskt i fjällen. 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2016

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 8 februari 2016 11:40


Jag måste försöka hitta lite tid till fotografering. Idag står annat på schemat. Kattlådor (nåja, lådA) som ska rengöras. Det ska dammsugas. 


Åsså har jag avföljt en kompis på Facebook. Jag blir så evinnerligt less på alla hennes förbannade delningar från avpixlat, friatider o allt annat jävla skit hon trycker ner i halsen på folk. Hon har som smått sjuklig, alltid varit antimoderat men är nu antialltvadsvenskpolitik heter utom SD. Jag blir så trött. 


Jaha. O nu är traktorn här. Fiiint. Grannen har parkerat ett släp på gården. Juniors bil står på andra sidan o tar plats. Bara för att solen sken häromdagen betyder inte det att årets alla vinterdagar ser ut så och att ovädren är slut. Idag snöar det o stormar hejvilt. Varför står släpet där???? 

Av Kvasthilda - 8 februari 2016 09:00


Tema nr 131 Ingen rök utan eld

39/366


Nä. I det här fallet är det inte rök, fast det ser så ut. Det ångar av temperaturskillnaden mellan den nytappade malmen i vagnarna och dem kallare luften ovanför. 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2016

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards