Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg den 10 mars 2020

Av Kvasthilda - 10 mars 2020 23:52

När vänskapen tar slut. Det är ett viktigt budskap och ämne i Karlavagnen ikväll. Många historier har delats. Ibland tar det bara slut. 

Jag har en massa vänner, där vänskapen inte tagit slut per se, utan mer bara runnit ut i sanden. Mycket beror givetvis på att jag flyttat från min barndoms stad. Och att en av mina bästa vänner i äldre tonåren, o in i vuxen ålder flyttat iväg på sitt håll. Tror dock inte jag nånsin haft en vän som ringt mig när det varit nåt speciellt de velat berätta. Nån här o nån där. Mina bästa vänner var nog mestadels de jag friidrottade med som barn och yngre tonåring. I skolan stod jag mellan konstellationer - fast jag umgicks med nån av dem på var sida om staketet ibland. En av dem hade fyra systrar och ett gigantiskt Barbiehus. SÅ kul att leka med henne och hennes och systrarnas dockor. Vi som personer var på väldigt olika stadier/klasser. Hon var hemma hos mig EN gång minns jag. Advokatdotter. O en annan dotter till en järnvägstjänsteman. Ja, herre gud vilket joller. 


Idag har det varit rättegång. En till mig (fd) närstående har stått på anklagande sida av rättegången o kvinnan som representerade "andra sidan" gjorde sitt jobb och det är fan inte kul att stå på rätt sida och få allt omskakat och söndertuggat i molekyler. "Finns inga bevis för att det var en femåring i bilen". Men va fan. Barnet var helt knäckt när han såg sin far bli misshandlad o få näsan slagen blodig. Jävla skit. Hoppas bara att det går bra till slut o att idioten får det han förtjänar. All kärlek till de mina. 


O barnet behöver inga glasögon. Skolsköterskan tyckte att hans syn inte var den bästa o ville skicka honom till Gälka för en ordentlig undersökning. Idag har han varit till en ögonläkare. Jodå. Ongen hade problem att se vissa bokstäver - på ena ögat. Läkaren gav honom goda betyg och sa att, Nä, han har ett brytningsfel och behöver inte glasögon. Ett öga är friskt och det andra har en brytning. Men då. Skönt för en unge som inte vill sticka ut. Han har kompisar med glasögon så han hade inte blivit ensam. O kunde bara hans far använda sina lite oftare. Jag tycker han är skitsnygg i dem. Sådeså. 

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2020 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards