Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg den 11 mars 2020

Av Kvasthilda - 11 mars 2020 11:19

Corona. Ordet på allas läppar. Hela Italien är stängt. Hela landet! Överallt i världen bunkrar folk toapapper och konserver. What?? Why?? Iofs har inte alla folk i hela världen frysen full av fisk och kött eller annan mat som man kan leva på, men varför reagerar folk så jävla idiotiskt? Hur länge har de tänkt isolera sig? Ett år? I Australien har en stor firma uppdaterat sin policy och satt upp skyltar där de meddelar att de INTE tar tillbaks varor i vissa kategorier, som toapapper, servetter, tvättlappar, konserver, värktabletter osv. Folk får leva på detta i evigheter. Rätt åt dem. 

I Sverige har blocket stoppat annonser med handsprit och liknande produkter. Folk köper upp allt och säljer sen för tre-fyra-fem gånger pengarna. Sitt ni på era antibakteriella produkter tills de o ni går ur tiden. Vad är det för hysteri?? Tvätta händerna. Tvål o vatten. 

Pigan jobbar i en matvaruaffär. Är det nån som utsätts för eventuella virus och sjukdomar är det hon och hennes kollegor. Inte nog med det. Alla stans turister blir ju rekommenderade att gå till deras butik. En av butikerna närmast campingen. 

Friska människor dör inte. Drar man hem det till nån som inte har sån't stort motstånd mot sjukdomar är det besvärligt. Jag är ju rädd att sonen ska dra hem nåt från nån av sina kollegor. Hans mormor och morfar skulle inte överleva denna sjukdom. Pappa är inte frisk alls. Kan knappt andas som det är idag. Mamma är inte heller jättekry, men har kanske lite bättre motståndskraft än pappa. Inte mycket dock, så ingen av dem skulle klara sig igenom det. 

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2020 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards