Kvasthildas Malmdamm

Senaste inläggen

Av Kvasthilda - Fredag 26 maj 09:00


Tema nr 361 Återseende

146/365


Butiken som försvann. Den brann ner förra året och har under ett hektiskt år byggts upp igen för nyöppnande häromveckan. Fasaden på hyrsehuset intill är fortfarande svart av sot från branden. Varför fixade de inte det samtidigt? Eller innan de satte upp en ny byggnad framför?

Dotras före-före-detta chef passar på att få sig en korv med bröd. Eller vänta. Före-före-före-detta. O den före-före detta är den nya. O den första här heter samma sak som den förra. Stefan-Maja-Stefan-Maja... Fast Maja är en o samma. Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - Torsdag 25 maj 12:28

Men alltså. Vad jag skriver och lägger ut i min blogg är väl min ensak? Sålänge jag står på rätt sida om lagen så att säga. Blir lite småtjurig på alla som pekar finger åt mig och mitt kryssbloggande. Eller *alla* - det dyker upp nån nu o då. Varför googlar ni på svar om det är så kul att "lösa det själv" då? Jag löser mitt kryss på egen hand - inklusive googlesökningar i parti o minut (oftast för att leta en textrad, ibland för att hjärnan torkat in på fel opera). Eftersom varje hit på google som ger min sida också visar vad det handlar om (i rubriken, liksom länken står det klart och tydligt Melodikrysset....), säger det sig inte självt då att jag har nån form av lösning liggandes? Varför klickar ni er in där då? Mitt lilla krypin i sajberspejs är så obetydligt bland alla de stora kryssdrakarna så det är nästan löjligt. Jag har i bästa fall över 300 besökare en krysslördag, i sällsynta fall drar det iväg till över 700/900 men en snabb check av *drakarna* ger mig då att de inte löst krysset den dagen. O de har m-å-n-g-a tusentals läsare på lördagar. O några tusen vilken dag som helst i veckan. Vilket joller. Min blogg. Mitt innehåll. Min blogg hamnar inte ens på första sidan om man söker bara "melodikryss blogg", med eller utan mellanslag. Herre gud. 


Kyrkoherdens tankar 

vonkis 

Enn Kokk 

Klintenberg 

Stigs hemsida

Melodikryssvar

Kjell-Enar 

Rissna, mitt i prick 


De tre första är mina GoTo när jag kör fast helt o fullständigt. Nåt mer ni ville veta? 


Av Kvasthilda - Torsdag 25 maj 09:00


Eget tema nr 7 Röse

145/365


Ditställt av mänsklig hand nån gång för länge sedan.Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - Onsdag 24 maj 16:56

Att det ska vara så svårt att få nåt vettigt gjort? Blir så där när folk skickar frågor om identifikation till mig. Jakten drar igång o tiden rinner iväg. 

Vaknade till jobb i alla fall. Har ju jour inatt egentligen o höll tummarna att jag skulle slippa nån av de där svappisturerna. Blev ingen sån. Ska till Gällivare. Fantastiskt. Hotell. Frukost i lugn o ro. O övertid på det. *blir bra det här* 

Har sopat ur garaget o grannen kom förbi. Han vände om o tittade igen. Ahh. Det brinner inte. Nä. Men jag förstår att man kan tro det med dammolnet som yr omkring. Passade på att parkera bilen utanför huset o sopade bort en del av allt skit som dragit in där under hösten. Skulle behövas en rejäl rengöring av garaget. Damm o damm o damm o damm o damm o skit o lös o gräs o guvetallt. O damm. *atjoo*

Nä. Mat nu så man kan åka o jobba sen. 

Av Kvasthilda - Onsdag 24 maj 09:00


Tema nr 194 Kvalitetstid

144/365


 
Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - Tisdag 23 maj 21:35

En sån dag idag. I nattens Vaken pratades det om Ariana Grandes konsert i Manchester och hur många som hade varit där. Pamela o Peter diskuterade högt o lågt. Efter nån timme in i Vaken kom det rykten om nåt som small på arenan. Ytterligare en stund senare kom det bekräftelse på att nåt exploderat - o det var inte en ballong intill högtalare eller vad de jiddrade om från början. Så idag kommer nyheterna och polisens rapportering om 22 döda och femtiotalet skadade. Förbannade jävla idioter. O några absoluta nollor pratade om att "Ariana had it coming".... Ööööh. VA?!??? Vad fan hade Ariana med det att göra att nån jävla jubelidiot klädde sig i bombbälten o drog till en arena där det befann sig en massa ungdomar som kanske hade sitt livs första underbara upplevelse?!? FY FAN. O daesh tog givetvis på sig det hela - o vem fan hade annars gjort det. FY FAN FY FAN FY FAN. Fy Faan. 


O min Bond dog idag. Cancern tog till slut livet av Sir Roger Moore. 89 år gammal blev han. Han var ju min första Bond. Mångas enda Bond. Dock har jag fallit för Sean Connery på senare år, även Pierce Brosnan var kanon som Bond - och bäst av alla är nuvarande, Daniel Craig. Han är inte så snygg, men oerhört bondig. Hur gammal är snyggingen då? Sean Connery är yngre än Roger Moore! 


Voj. 


Passat coolingen en stund idag innan vi åkte till "röda huset" o premiärgrillade för året. Nu är jag trött. Aptrött. O mätt. Rätt nöjd med livet - förutom de två otäcka molnen ovan. Eller ett otäckt, ett tråkigt. 


Får se om det blir premiär för nåt annat i morgon. Nya turer på schemat o jag har nattjour. Blir förmodligen nån av dem o jag håller alla tummar att jag slipper den andra av dem. Tar mycket hellre den första, även om det ingår 4 mils bilkörning under nattens småtimmar. Ingen av dem känns särskilt lockande. 


O jag säger bara det: Fuck Cancer. 

Av Kvasthilda - Tisdag 23 maj 09:00


Tema nr 307 Ståndpunkt

143/365


Ester funderar var hon hamnat. Plötsligt befann hon sig bland en massa könlösa mannekänger. Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2017

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - Måndag 22 maj 11:54

Åsså blev det månda' igen. Var tog helgen vägen? swooosh sa det så var den över. O det är grått ute. Ungefär lika grått som jag känner mig idag. Låg. 

Funderar på hösten och en Barbieträff som går av stapeln i Dalarna. Hade varit kul att vara med där. Har ju faktiskt ledig helg för omväxlings skull! Hade varit ännu bättre om det varit samma ledigvecka som jag nyss hade, men flera dagar ledigt efteråt. Vi har en sån per schemasväng så den ligger långt mellan gångerna. Vääääldi' långt. Vad är rostret? 30 veckor? 42. Nä. Det blir inte förrän nån gång nästa år då. 

O apropå siffror. Måste hitta två fototeman till innan månaden är slut. Saknar två i 365an. Ska dyka in i arkiven igen o se vad där finns. Har massor kvar från Helsingborg- o Helsingørsresan även om det egentligen inte blev så mycket foton. Hur kan man åka bort en vecka utan att ta med sig batteriladdaren??? Speciellt då batteriet inte är fulladdat innan???? Idiot. 

Fryser. Sitter o huttrar. Fönstret står öppet i sovrummet o det drar därifrån. Inatt har jag sovit oroligt som fan. Ont i bröstkorgen, men inte det vanliga hjärthamret jag får vissa nätter. Nä, i sidan den här gången. O det hjälper ju inte att man vänder sig om o får en katt över bröstkorgen... Antagligen bara det att jag legat illa o det inte ville släppa. Somnade om ordentligt så småningom o vaknade utan att ha ont. Måste ha katten utanför dörren inatt. Kan inte sova med henne i rummet - o utanför rummet - o tillbaks i rummet. Nu sover hon som en stock. O Pigan har varit upp till den andra hönan o matat henne. Lillgumman. Hennes adoptivmamma kommer hem idag i alla fall. Nattjobb. Som jag då. 2330. 

Kvasthilda

Hörru... Va' ä' klockan?

Fråga mig

37 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2017
>>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Länkar & Favoriter

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Följ bloggen

Följ Kvasthildas Malmdamm med Blogkeen
Följ Kvasthildas Malmdamm med Bloglovin'

Fototeman


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se