Kvasthildas Malmdamm

Senaste inläggen

Av Kvasthilda - Lördag 31 mars 10:07

De varnar för laviner i radion. Näst högsta nivå. O den högsta är en femma på skalan. Mamma Mia. Låt mig komma förbi Björkliden och Abisko... Det snöar helt galet mycket! 

Av Kvasthilda - Lördag 31 mars 09:00


Tema nr 76 Färg och form

90/365


Som sagt, många färger är det. Det gäller bara att planera utifrån vilka ljusstakar man har. Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2018

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - Fredag 30 mars 18:15

Ja freda'n är lång. Galet lång. Långfredag. Good Friday heter det på engelska. Vad är det för bra med den? 

Som han säger Johan Glans; ~PR-byrån, har ni nåt bra tips på hur vi ska fira påsk? Jesus hängdes upp på ett träkors och dog en plågsam död. Sen uppstod han igen från dödens rike. ~Tjaaa. KYCKLINGAR! En massa kycklingar. O hönsfjädrar. O ägg.... 


Av Kvasthilda - Fredag 30 mars 09:00


Tema nr 100 Handens verk

89/365


Har man svårt att välja, kan man alltid göra polkarandiga, eller tvåfärgade gröna.Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2018

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - Torsdag 29 mars 19:16

Sa(n)tana vad trött jag är! Helt slut. Kom ner sent till Narvik i morse pga ett par laviner tidigare under dagen. Hade ett tåg framför mig så jag maskade extra mycket för att vi båda skulle ta oss upp till Vassijaure. Norsken var extra sen pga lavinerna. O på det var det tiokörning nedanför Tøtta pga sagda laviner o i sin tur pga dessa är rasvarselanlegget ur funktion. O detta medför en hastighet om max 10 km/h. Inte helt lätt i nerförsbacke med 8000 ton i ryggen. Stöp i säng (efter att ha bäddat den o det är inte kul när man går på det som är kvar när ångorna dunstat). Somnade innan jag la ner huvudet. O vaknade alldeles för tidigt. Hade gärna sovit två timmar till, men det går ju inte med tågets avgångstid så det var bara att kliva upp, bädda ur sängen o dra igång kaffepannan. Gick i alla fall bättre att köra hem i solskenet. 

Men nu är det liksom slut ström. Soppatorsk. Griljerade en helgskinka o åt med lite coleslaw. Maken tittade på den o backade. För blöt för honom. Om ett par dagar kan han kanske äta den - om det är nåt kvar då. 

Nä, lite Lethal Weapon kanske, innan man svimmar här. 

Av Kvasthilda - Torsdag 29 mars 09:00


Tema nr 79 Färgrik

88/365


Jaha... Vad ska man välja nu då? Många färger är det. Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2018

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - Onsdag 28 mars 15:00

Solen skiner o det är en galet vacker vårdag. Snart kommer jag ingenstans med min bil igen. Tog en kort sväng runt stan idag o tog över lite gym jag har en bit kvar till guld i. Åkte ut inom en timme från flera... Ett for jag tillbaks o tog över direkt igen. Står kvar där ännu ser jag. Våra Ingresspelare har jobbat hårt för att få nya stop o gym. Funkar bra! 

O dagen kommer att gå till att vänta. Vänta på jobb. Börjar före midnatt. O man är ju rätt slut i skallen fortfarande efter sommartidsomställningen. Konstigt att man blir trött tidigare. Jag menar, för några dagar sen var klockan alltså 20.00 när den idag är 21.00 o man är tröttare än vad man var för de få dagarna sen. Får inte ihop den räkningen. Iofs har man tappat en timmes sömn efter vägen men det gör man ju konstant i mitt jobb. 

Jaja. Ska väl fundera på middagen kanske. Köpte en helgskinka som ska griljeras, men vi kanske tar det på påskafton. Jag slutar mitt på da'n o är ledig under kvällen. Gubben går på beredskap på torsdag så det är inte säkert att han är hemma alls. 

O Pigans butik har långöppet hela påsken. Kommer inte hennes chef från Kiruna? Vet chefen inte att Kiruna DÖR till påsk?? ALLA är i fjällen? Det är bara pensionärer o alkisar hemma o inte fan är de uppe med tuppen. Vaddå 07-23?? ALLA dagar i påsk? Hennes gamla butik stänger 1700 på påskafton. Eller jo. Pensisarna är uppe med tuppen o alkisarna går o lägger sig sent men vad ska de göra däremellan? O de som har för mycket timmar ändå. Fattar inte. Lätt för chefen att sätta tiderna som inte jobbar. Mmm. Så kan det vara. Vansinnigt är ordet. 


Av Kvasthilda - Onsdag 28 mars 09:00


Tema nr 83 Förevigar

87/365


-.
Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2018

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Kvasthilda

Hörru... Va' ä' klockan?

Fråga mig

37 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2018
>>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Länkar & Favoriter

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Följ bloggen

Följ Kvasthildas Malmdamm med Blogkeen
Följ Kvasthildas Malmdamm med Bloglovin'

Fototeman


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se