Kvasthildas Malmdamm

Direktlänk till inlägg 8 november 2011

var är appen broder?

Av Kvasthilda - 8 november 2011 12:35


Har nu väntat på att bloggplatsen ska släppa sin app för smartphones. "Den kommer i oktober." Jo tjena. Det står november i min almanacka o än har jag inte sett den. Var är uppdateringen om vad som händer? Eller inte? 


I want my App. 

 
 
T

T

8 november 2011 12:42

Ja, det kan man ju fråga sig... Vet inte om det går på ens min NYASTE mobil, men skulle vara kul att SMS-blogga någon gång. Tycker mig ha hört att det är dyrt, men då jag aldrig har gjort det har jag ju ingen aning.

http://mina-ord-och-bilder.bloggplatsen.se

Kvasthilda

8 november 2011 13:02

sms-blogga kan du göra från vilken mobil som helst - som är knuten till ditt bloggkonto.

sms-bloggning kostar inget - jo sms-avgiften då förstås - eller mms o dess avgift om man har tillgång till det. Ibland blir mina inlägg så långa att jag måste använda mig av mms i stället för sms som är begränsat av antalet tecken.

Smartphones har ju inbyggt internet o man betalar en viss summa varje månad för att ha tillgång till det hela - o skaffar man då en app går det under samma flagg så att säga. Sen är det ju upp till var o en hur mycket byte o trafik man gör av med innan det kostar mer.
Det är som med mobilt bredband ungefär. Lite enkelt förklarat.
Har man dessutom tillgång till radiouppkoppling kostar det inget alls. Hemma sitter kottarna exempelvis o spelar Wordfeud mot varann, via iPhonerna och det gör de via vårt hemmanätverk. Eller om man lyssnar på musik via Spotify eller liknande. Den musiken ligger online.

Men största anledningen till att ha en app är ju för att du ska kunna blogga när du inte är hemma - eller av annan anledning inte har tillgång till dator. Typ.
Appen ska ge fler möjligheter till inställningar än vad ett enkelt sms har.

 
T

T

8 november 2011 13:07

Har ju nu tilgång till TVÅ mobiler, den ena är eg. pappas och även om det går att sms:a på den kan man inte koppla upp sig på Internet eller så. Det går dock på den jag fick i julklapp. Det finns "allt möjligt" på min nya. Någon sa en gång att det var något som var "väldigt dyrt" men minns inte exakt vad det är/var. Fick för mig att det var bloggande från mobil.

http://mina-ord-och-bilder.bloggplatsen.se

Kvasthilda

8 november 2011 13:34

Mobil internettrafik är givetvis dyrare än vanlig fast uppkoppling (o internetsurfning via mobil är givetvis mycket dyrare än samtal) men mobilbloggande är ju en nödfallsåtgärd om man säger så. Det är inget jag alltid skulle använda som standard. En app förenklar mycket men i första hand använder jag datorer.
Sen har trafikavgifterna minskat med åren överlag. För några år sen skulle jag inte haft råd att ens ha en blogg - med bredbandet har allt förändrats.

 
T

T

8 november 2011 14:06

Jo, det är så rätt, JAG betalar 259 kronor/månad för mitt Internet/Bredband. Minns ju när jag hade uppringt Internet då det lätt "bar iväg" med kostnaden. Nu kan jag ju surfa hur mycket som helst utan att det kostar något extra./Det är ju en annan typ av kostnad, men minns ju när jag inte trodde att jag någonsin skulle få råd med en egen dator!!! NU är det nog min fjärde eller kanske femte., två av dem var Mac./ Skulle vilja ha en laptop någon gång också, ev. en Mac, men inget är bestämt i nuläget.

http://mina-ord-och-bilder.bloggplatsen.se

 
Anna

Anna

9 november 2011 08:18

själv tröttnade jag ur och hoppade över till blogspot.
men nu är ju inte mitt tålamod det bästa :)

Hoppas iallafall allt är bra med dej !!!

http://anna-helt-enkelt.blogspot.com/

Kvasthilda

9 november 2011 08:55

Ahaaaa, se där. Jag lever som vanligt med huv'et under armen ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kvasthilda - Söndag 28 april 09:00


  Eget tema nr 21 Borst 119/366   Försökte komma på något fiffigt tema till den här gula mockajunken. Det är en spårsnöröjare som tappat ett av sina borst intill ett spår på en bangård och jag kunde inte låta bli att ta en bild. Solgult o gra...

Av Kvasthilda - Lördag 27 april 10:53


Mmm. I väntan på?rå:

Av Kvasthilda - Lördag 27 april 10:35


Ahh. Bloggen är tillbaks. Den låg nere igår och så även idag på morgonen. Jag befinner mig på en plats där kryssblogg inte låter sig göras. H A D E kunnat ta med mig Lapptoppen men det blev så hastigt och lustigt och den var inte det enda jag ?kunde...

Av Kvasthilda - Lördag 27 april 09:00


  Eget tema nr 20 Tussilago 118/366         Temalista     ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~ 365 Foton 2024  Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat. ...

Av Kvasthilda - Fredag 26 april 09:00


  Tema nr 3 Alldeles nyss 117/366   ... klev jag ur mitt lok och lämnade det för lossning av det jag för dagen hade med mig i vagnarna.     Temalista     ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~ 365 Foton 2024  Jag kan inte kommenter...

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards