Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under december 2016

Av Kvasthilda - 21 december 2016 10:43

Nä, det bidde inget fika. Ankom hembyn ungefär i rätt ankomsttid, apjävlasvintrött. Tänkte stämpla ut hos kollegorna intill, men kom ihåg det där med fikadaga idag så jag trampade upp till oss. Inte ett liv i huset. De sitter väl där en kvart till ungefär. Hade ju kanske varit skoj att få se kollegorna IRL så att säga. Men nä. Jag stämplade ut - efter mitt skift tog slut o gick hem. 

Nu sitter jag återigen med hela blodomloppet i svallvågor och funderar på om jag ska idas ge mig ut i stormen för att köpa räksallad o vadän nu surgubben ska ha på sitt jävla julbord. Det där som jag VÄGRAR göra i år. Jag sklutar vid ett o tänker fan inte ställa mig o dra ihop nåt julbord. Men ungarna får väl hjälpa till. Hörruduuuru. Ska du ha nåt jävla julbord får du fan ta tag i det själv. Varför i helvete är det vårt jobb????? Kråk kanske blir kvar hemma i alla fall. Jag som gillar julen men den där biten kan dra åt helvete. Han o Svågern sitter på sina arsel o pimplar öl o ingen lyssnar på den andra, den ene för att han är stendöv o den andre för att han inte ids. O den döve talar ibland som om hela världen är döv. Han har varit bra på att hålla ner rösten, trots att han inte hör nåt själv, men nu jävlar. O eftersom han inte hör att nån annan pratar, eller försöker föra nån form av konversation sins emellan, gafflar han på om allt o ingenting. Får jag vara ifred?? TIO minuter. Gubben hann inte innanför dörren häromdagen innan han kom förbi o medan vi försökte föra nån form av samtal, gällande hus o hem, men då kacklade svågern på o var i vägen - ljudmässigt. Jag ger upp. O skiter i julen, 

Finns det inge' godis här? Det är ju snart jul? NÄ, VI HAR INGET GODIS!!!!!!! Jag har jobbat. Jag jobbar hela julen. Jag skiter i julen. Jag vill ha min egen jul. Jag vill komma hem i lugn o ro o ANDAS när jag slutar på lördag. GLÖM DET. 

Sonen är i Byn över jul o kommer inte att vara närvarande. Äldsta dottern kommer antagligen att stanna hemma i stan i alla fall. Den andra vete sjutton vad hon ska göra. Jo. Jobba förstås. Hon jobbar ju också. 

Nä. Ge mig lite ro. 

Ska jag gå o tina lite älgfärs till köttbullar kanske? O dra ihop en Jansson? Vänta nu. Vad sa jag? *BAH* Fast en Jansson vill jag ha. Sådeså. 

Av Kvasthilda - 21 december 2016 09:00


Eget tema nr 43 Brandgul

356/366


-.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2016

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 20 december 2016 15:05

Hoppsan. Kikar igenom o tuggar bort lite av 365orna. Såg att jag saknar en kalenderbild också... Måste genast åtgärdas så jag inte glömmer. Det är ju trots allt julafton på lördag. Bara ett fåtal dagar kvar :( 

Ska slå in lite paket så det ordnar sig nog :) 

O vad fan ska man laga för mat idag. Så enkelt när man är ensam hemma. Man tar det som finns. Nu med huset halvfullt av andra familjemedlemmar ankommer det på mor i huset att ordna nåt ätbart - när hon så har tillfälle att det göra. Kanske bara drar ihop en ugnspannkaka. Enkelt. Måste i alla fall köpa ägg, då de snart är slut, så det är lika bra att tömma äggflaket. *så får det bli* Alla äter ju det också. Även Kråk om hon kommer förbi. Blir det fler avkommor, kanske inte en plåt räcker. SysterYster gräddar sina i gjutjärnspanna o de äter en var (minst). 

Ingen julstress. Å andra sidan ingen direkt julkänsla heller. Får se om vi ens får en chokladkartong i år. Firman ger ingen bonus i år - heller. 

Köpte en ny kattsand för att testa. Får se hur den funkar på vårt monster. For också in på Rusta för att köpa en docka till en kompis. Hon ville ha två o jag hoppades att den andra fanns, för ifall jag ska behålla en själv, är det just den. Tyvärr var just den slut. Jag har köpt min flock, men nu fick det ju bli en "extra" till henne då. 

Nä. Lyft arslet o gör nåt annat. Läs ett recept. Skura golvet. Äh. Koka kaffe kanske. I min rosa perk  

Av Kvasthilda - 20 december 2016 09:00


Tema nr 195 Mynning

355/366


-.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2016

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 19 december 2016 21:31

Det var väl ett jävla år. Zsa Zsa Gabor har dragit sitt sista andetag. All världens skönhetsoperationer hjälpte henne inte att leva i evighet. O min farbror dog igår efter några infarkter. Vila i frid din sure jävel. O ta en kram med dig. Du har inte alltid varit överjävlig. 

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2016 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards