Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg den 12 februari 2020

Av Kvasthilda - 12 februari 2020 16:07

Behöver inspiration till 365orna igen. Fasen att man inte kan ta sig ut o fotografera snöskulpturerna. Nu har det ju snöat massor sen dess så de ser inte alls ut som när de skapades. Något fluffigare idag. Ledigvecka nästa så jag hoppas få till nåt då, annars vete fasen om jag klarar av att hänga med i år. Har inte en bild i februari. Inte EN. Finns inget att fota. Hmmppfftt. Finns det visst det, men jag ska idas ge mig ut o hitta roliga eller kluriga motiv också. Turister som traskar efter E10? Det där måste Kommunen göra nåt åt. Har faktiskt en bild EN. Fotad just efter E10. Hade velat ha en sommarbild i stället av samma motiv, men kanske kan hitta på nåt annat med en eventuell sommarbild då. Har semester i juli ändå så fan vet om det hinner bli nån sommar innan jag ger mig av härifrån. 

O vintermarknad i helgen har jag hört. Självklart. Det bärjar ju vara kallt igen. I Narvik regnade det o snön har smält till en halkig slush, men i Kiruna är det vinter. V I N T E R. Med gigantiska bokstäver. 

Av Kvasthilda - 12 februari 2020 15:48

Varför var det enda de hittade i den där stugan i jukkas - en burk surströmming att ta med sig till Ryssland? Hade varit mer troligt att de hittat en bit torkat renkött, saltat och eventuellt rökt, fast troligen inte. 


Gena Showalter - Frost and Flame


Av Kvasthilda - 12 februari 2020 15:21

En fördel med rummen i Narvik. De har ändrat tiderna på vattentankarna i källaren. Nån filmade eländet med oljudet när det fyllde o då tog det fart. Innan var det. Det får ni stå ut med. Hela Narvik fungerar på det viset. Jo, tjena. Det finns ingen som skulle stå ut med att ha någon duschandes i samma rum du sover i - för det var så det lät. Med jetstrålar. Tror ändå jag sov bara en timme, max enoenhalv inatt. Hörde när kollegan kom in med tåget efter mig o det blev tyst i huset innan min kropp och skalle fattade att jag MÅSTE SOVA!! Jävla skitmadrass. Visste det. 

Tog mig hem till slut i alla fall - även om jag blev lite sen, då Kaunis plockade tre älgar på stordalsmyren och Hjort o gänget for ut från Ak o kollade. Gick rätt fort iofs innan jag fick lämna Abisko. 

Stöp i säng när jag kom hem o ov bort några timmar. Lite slut i skallen nu, såhär fem-sex timmar senare. Har varit en fantastisk dag med strålande klarblå himmel. Hjälpte inte mig som inte varit utanför dörren annat än att hämta posten o prata med en av granngrabbarna. Deras far är på Movägen nu o gör livet surt för personalen där. Skönt att nåt händer. Inte för personalen, men för Oskar. "några" kilo till så får han komma på behandlingshem också. Hoppas det går bra.

Huff. Jour i morgon.  Hoppas jag somnar i tid ikväll då ifall klockan ringer före fan. Min tid. 

Av Kvasthilda - 12 februari 2020 09:00


Tema nr 27 Blått

43/366


-.



Temalista 


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

 

365 Foton 2020 

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
<<< Februari 2020 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards