Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under december 2015

Av Kvasthilda - 16 december 2015 16:48


Förbannade satans kattjävel. Skulle gå till jobbet, i lagom tid utan stress jo, tjena. Då har Tyrorristen öppnat juniors dörr o båda katterna är därinne. Fick tag i Luna men Tyra låter sig inte lockas av nåt. Fick sonika lämna henne därinne, vilket innebär att de kommer att vara där när sonen kommer hem. Jävla tur att han kommer hem idag. Huff.
Kom till jobbet o stämplade in med EN minut till godo. Kan ju för fan inte komma sent alla dagar för att katterna gör hyss. Nu var det mitt eget fel då jag glömde låsa men jag insåg att den stått olåst sen igår.
Grrrrrr...


O inte blev det bättre av att det visar sig att min tur är inställd. Hade kunnat kolla mobilen innan jag åkte hemifrån, men med katthyssen försvann det i stressen. Medan jag väntade på att datorn skulle logga in mig skrev jag det ovan o när jag skulle ta ut ordern fanns det ingen... *suck*


Av Kvasthilda - 16 december 2015 09:00


Tema nr 150 Kommers

350/365


Julmånaden och årets mesta shoppingmånad. Många miljoner har rullat kring hittills och än är det några dagar kvar tills det exploderar i alla hem o det flyger glansiga, stjärn- o tomteprydda julklappspapper och färgglada snören kring vardagsrummen, eller var man nu befinner sig vid paketöppningen, till glada skratt och besvikna tårar.

Idag är sista dagen att skicka julkorten för att de ska hinna fram till jul. Den delen av kommersen har minskat men ännu skickas det ett o annat julkort i pappersform. Vi har hittills fått tre och väntar minst tre till men inte skickat ett enda själva i år. Heller. 



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2015

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

-

Av Kvasthilda - 15 december 2015 09:01


Huff. Trött. Har sovit nästan hela vägen hem. Eller slumrat kanske man ska säga. Man sover inte så skönt i de där lokförarstolarna. 

Kompisen såg det där meteoritregnet som drar omkring, inatt. Kom ut ur Nouljatunneln sa han o såg stjärnfall. Häftigt. Då sov jag. 

Idag väntar en dag med Pigan o Kackostampen. Hon vill handla. Julhandla. Vet inte om ajag ska stula en timme innan så jag orkar. Man går liksom på halvfart efter en sån här natt. Jävla skitskift! Hoppas verkligen att förhandlingarna blir av snart så vi får vårt avtal o vettiga tider. Som det ser ut idag är det öken. 

Ja, så får det böli. En timme på kudden. Go'Morron! 


Av Kvasthilda - 15 december 2015 09:00


Tema nr 253 Zoom

349/365


-.



Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2015

Jag kan inte kommentera hos blogspot om inte Namn/Adress är aktiverat.

Av Kvasthilda - 14 december 2015 23:45


Nära nu... Har varit en galet lång dag idag. Vaknade tiddigare äön jag hade velat då det ringde på dörren i ottan. Äh, så jävla tidigt var det inte, men eftersom jag sattt uppe länge inför den här nattens jobb var det i ottan. Kvastisotta. Posten kom med paket från Störstebror. Egentligen inte från honom, men han har varit mellanhand. 


Efter det väntade en lunch på ÄllKå. Jullunch. God mat. 420 pixarer. Hoppas de betalar nu då. Vi drog ju kortet men vi skulle bjudas på lunchen. Återstår väl att se om de drar det från vår numer pissiga lön så den blir ännu mindre. 


Fotade Anita sen för en julkalender. Återstår att se om de får använda bilderna. Skulle godkännas på högre ort innan de får gå till det där företaget som hade kalendern. Kände mig rätt nöjd med dem i alla fall. 


Himlen var då galet blårosa och här och där syntes ett o annat pärlemormoln. 


Hem. Kolla igenom lådorna från Broder. Fota innehållet. 


Ladda kaffepannan. Gå o sova en timme. Packa rygtgan o ge sigf iväg till jobbet. Jag körde till Narvik idag o kompisen ska köra hem. Ligger nu i en hotellsäng o hoppas få sova lite. Tre timmar till tattoo. Eler var när jag började skriva... 


NattiNatt! 


*Eftersom det här inlägget publiceras först när det är färdigskrivet, snarare än när jag börjar skriva det fick jag editera det för att det skulle hamna på rätt sida tolvslaget, men idag kan man inte lägga det på minuten... Bara en kvart när. Np skitsamma. Lite kosmetika bara. 

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2015 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards