Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under november 2011

Av Kvasthilda - 22 november 2011 22:03


Hahahahaaaa.... Letar DVD-er emellanåt. Kikar in på olika butiker som tillhandahåller film i plastskiveformat och idag hittade jag det här.... 



Tjaaa..... Det kan ju vara jäkligt skrämmande med en pratande uggla tillverkad av filt- o skinnlappar. Talande dockor i vilket format de än månde vara kan skrämmas ordentligt. Tänk bara på Achmed, the Dead Terrorist!  Pippi kan också vara oerhört skrämmande när hon tar i o kastar stora starka karlar omkring sig som lovikkavantar. Sunes jul.... Pappan kokar ju knäck så det blir smet över hela golvet. Det är läbbigt som bara den. Tänk att klampa runt på det köksgolvet o fastna för evigt? Personalen i Downton Abbey kan också vara riktigt jobbiga att ha o göra med, speciellt sinsemellan, liksom de bitchiga tanterna o tjejerna i One Tree Hill.

Det måste ju finnas nån förklaring till varför CDON har stoppat dem i Thriller-facket? Eller är det som vanligt, bara det att Aftonbladet inte fixar en bokstav rätt? För det är ju i deras webbshop... 

Av Kvasthilda - 22 november 2011 19:36


Bloggplatsens smartphone-app lyser fortfarande klart och högst bländande med sin frånvaro. Dock har en annan efterlängtad app kommit. Melodikrysset har äntligen gjort klart sin app för Android och iPhone/iPad och jag har nu installerat den på iPhönen! Förhoppningsvis ska det underlätta krysslösandet när man är på resande fot. Har ju en liten knapp för anteckningar också när detta kan behövas för minnesdito. 


Av Kvasthilda - 22 november 2011 10:09


Oj, vad trött jag är. Ögonlocken känns som en stor grustagsskopa. Det svider och river. Blev ju så sen igår då mitt tåg från Narvik var drygt 80 minuter sent - beroende på att nån klantskalle hade grävt av en kabel i Abisko. En av mina stackars kollegor var 6½ timme sen hem! O hade inte ätit mycket mat sen hon lämnade hemmet. Aj Aj Aj. Det är det där med att släpa med sig ett halvt hem när man ska iväg på långturerna. Speciellt vintertid. Mat o kläder. Värmeljus o vatten. Nåt att värma vattnet i om man inte har en termos. Bullens Pilsnerkorv - och icke att förglömma en öppnare så man kommer åt korvarna! Tungt o eländigt. 

Jag tog in lite tid på min tripp inatt men det blev inte många minuters sömn ändå. Som tur var klarade sig oljan själv i morse så jag slapp kliva upp för att hjälpa till där. Jag bad föraren ringa om han lyckades klura ut om sista vagnen skulle till Kiruna eller inte. När man inte behöver ställa oljevagnarna i värme är det urbota fånigt om de växlar ihop tåget så galet så det finns Kirunavagnar längst bak i tåget. Antagligen var det inte så, utan bara fel i vagnslistan för han ringde aldrig. 

I december o framåt har de delat på den där oljeturen så vi kör från Kiruna till Gällivare o hjälper avlösande förare att växla av och till vagnar i tåget o vice versa. Blir några timmar i gälka men vi slipper i alla fall växlingen i malmturen! 

Av Kvasthilda - 22 november 2011 09:00


Tema nr 254 Silver
328/365

Silvergrodan. Har du tagit den? O guldgrodan? Här är en grupp grodor i just silver o guld - färg. Lite knäppa. Lite kitchiga. O alldeles inne. Det är mycket älvor o grodor o sagoväsen i butikerna att pryda dina blombänkar o hyllor med. 


Temalista



~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2011 hos akson


 

Av Kvasthilda - 22 november 2011 07:20


Tisdag morgon.

Månen är ny.

Jag såg fram emot en Morgon med Johan... Åsså är det "bara" Lena. *suck* Inget ont i det. Faktiskt.

Loket skriker.


åsså försvinner halva texten igen..... 


Det slirar. Hela tiden. Nästan. Mycket uppför!


Av Kvasthilda - 21 november 2011 17:43


Herre guuud... Jag har hört lite av diskussionen om o kring P4 Norrbottens morgonredaktion. En lyssnare hörde surt av sig o tyckte att de skulle sluta säga "Go'Morron Norrbotten i 'tid o otid' ". Det räcker att man säger det när man börjar o slutar. Eller när man kommer o går. Inte titt som tätt efter varje nyhetssändning eller före desamma. MEN HALLÅÅÅÅÅÅÅ????? Vad är det för jävla surkartfasoner?? Om han sitter där varenda minut mellan 06.12 o 09.30 o lyssnar är det väl hans "problem" men det kommer till lyssnare stupiminuten. Folk vaknar olika tider, slår på radion o jag tycker det är vansinnigt trevligt att de hälsar Go'Morron nu o då. Spelar väl för fan ingen roll att de sagt det en gång - eller tio. EN jävla surkart som tycker att han ska bestämma över alla lyssnare. "Lyssnar ni inte på vad vi tycker?". Lyssnar inte DU på vad en massa ANDRA människor tycker?? "han" hotar med att byta kanal. Ja, men för jesse namn GÖR DET!!!! Låt Johan o Ellika, o Lena o Johannes, o Ann-Christine o alla andra som dyker upp i studion, hälsa o hälsas Go'Morron. 

På mitt förra jobb tyckte jag det var väldigt viktigt att hälsa på alla jag mötte - o gärna med namn till det. O med ett leende. Flera gånger om dagen! Man får så mycket tillbaks. 

"han" är säkert en sån där som knappt hälsar på grannen om han möter dem i dörren eller vid grinden. Fasen man kan ju hälsa på folk på stan. Finns inget härligare än att få ett glatt leende av en människa man inte känner, bara för att man ser dem i ögonen o säger HEJ. Hur svårt kan det va? Jag hälsar definitivt inte på alla människor jag möter men ibland kommer det ett spontant HEJ o kan man göra någon glad med så enkla medel... 

Nej, fortsätt ni att hälsa Go'Morron Norrbotten så fort o så ofta ni bara kan! 

Go'Afton Norrbotten!

Av Kvasthilda - 21 november 2011 15:58


Det blev en kardemummakaka till. Maken åker ner till Storlångträsk idag o då förra långpannekakan nästan är slut bestämde jag mig för att göra en till så han kan ta med sig en bit att mumsa på. Pärlsockret tog slut (igen) så jag varvade med lite råströsocker. Junior klev innanför dörren... "mmmm, det luktar kardemummakaka" :) Det gör det. 

Matbrödet är nästan slut. Får se om jag ids göra en omgång till idag. Naaaaehhh. Tror inte det. Visserligen börjar jag inte jobba förrän halvelva ikväll men ändå. Jag tror jag ska plocka undan lite... eller nä. Kommer hem nio i morron bitti o är ledig sen till halvelva på onsdag kväll. Hinner nog baka lite till. Dumt att stöka undan allt mjöl o grojs om man ändå ska fram med alltihop igen. Sjutton att pärlorna tog slut. Får skicka Junior på butiken efter skolan i morrn. Ja, det blir bra. 


Solros i hjärteform

(eller saffransbulle)



Av Kvasthilda - 21 november 2011 09:00


Tema nr 68 Frusen
327/365

-. 



Temalista



~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2011 hos akson


 


Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards