Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under november 2011

Av Kvasthilda - 11 november 2011 09:41


Ja... för idag har Kvastis fredag. På rikt'. Fast jag egentligen har arbetshelg. Känns fiiiint. 

Har just kommit hem. Nåja, just o just, en stund sen. Satt på kaffepannan så det finns färskt kaffe när Maken vaknar. Väntar in elvaslaget. Ska gå upp på vinden o fota slalombacken för novembertemat. O radio Norrbotten vill att vi tar ett snapshot kl 11.11 idag för att skicka in. "Vad gjorde du klockan elva o elva den elfte november 2011?" 

O där klev gubben upp. Trampade nästan på en katt hörde jag. Ett litet "hej" kom det så nån av dem väntade utanför sovrumsdörren. 

De ska få frukost nu. Ville inte skramla för mycket i köket innan Maken klivit upp. 

En timme får han låna datorn - sen ska jag ha den - o sen ska vi på staden o leta skjorta. 

Go'Morron. Igen. 


Av Kvasthilda - 11 november 2011 09:00


Tema nr 111 I mitt hem
317/365

11-11-11. O med det tar vi tema hundraelva.  Elva. En etta o en etta. Ett plus ett blir.... eehh åtta? Vi är fem i vår familj. Fem plus en extra. Det borde blir sex - eller hur? Men det vimlar av tandborstar här. Undrar om hustomten också behöver en? Eller är det till alla tandtrollen?  

Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2011 hos akson


 


Av Kvasthilda - 11 november 2011 06:20


Hmmm farbror Enok Henrik har nu sagt att vi inte får snö förrän till nyår. Kan det vara så illa? Eller skönt på sitt sätt. Jag vet inte hur akkurat ha


hmmmm..... halva smset försvann ju!

det fortsätter så här:


ns spådomar varit genom åren men radion keeps on asking.

Av Kvasthilda - 11 november 2011 05:45


Fredag morgon. Är det verkligen det? Fredagen den elfte i elfte. En sån dag.

Jaja, det är väl bara att bita i o ta itu med dagen då. Magen skriker av hunger o jag har sovit en extra timme då det var avhängning av tåget. Taximyxi.

Morrn!


Av Kvasthilda - 10 november 2011 13:50


Var på byn igår - o köpte lösa naglar. Ska bli sååå fin på lördag! Hittade en par jättesöta skor/stövletter jag så gärna ville ha men litar inte riktigt på min vrist/fot ännu. Speciellt inte när Maken knölade till den i morse när han blev lite närgången.... Asch då. 

Nåja, lösa naglar. De ska bli illandes röda. Just nu är mitt största problem - vad ska jag välja för smycken?? Måste ta E-pigan till hjälp. Varnade henne för att hon ska få följa med stofilerna, eh päronen, eeeh sina ärade föräldrar på staden i morgon för att vara smakråd. Inte för att jag nånsin behövt det - eller behöver det, mer för att få henne utanför dörrarna o vara delaktig i sin fars skjortval. Kanske ska vi välja en mörkt röd för att matcha min klänning? HAHAHAHA DET skulle jag vilja se Gubben svälja. En röd skjorta.... Kanske dristar sig till att ta en röd slips men that's it. Jag tror han skulle bli skitsnygg i en röd skjorta. *tror* Har sett snygga mörka skjortor med svart "botten" o diskreta infärgningar/mönster i blått o rött men det finns inget som säger att det går att hitta en sån idag. O den där beskrivningen kan passa in på vad som helst, men lite ā la Perstorpsplattan, fast definitivt inte. 

Köpte även en sketen liten handväska att stoppa läppstiftet i - o kontokortet. Viktiga saker när man ska gå ut. Eller Maken kanske får ta sitt kort. Mowahahahhaaa. En liten knäppmodell ā la Smålandsbörs - fast med kulknäppning, ja, portmonä förstås. Eller då blir det en stor portmonä. I siden. Fast syntet. Med lång silverfärgad kedja. 

O ett par nya skinande blanka tajts att bära under klänningen. O en kofta. Till. Höll på att bli en tredje men nån jävla måtta får det väl ändå vara....! 

Fast det var ju egentligen min tredje. Har ju en sen långt tidigare. Som jag inte gillar. Inte lätt att få exakt det man vill ha. Speciellt om man inte vet vad man vill ha. Exakt. 

Nä, nu måste jag gå titta till medicinskåpet. My head is killing me.... Nåt som går igen tydligen. Lillråttisen har också skallebäng idag. 

Av Kvasthilda - 10 november 2011 09:00


Tema nr 329 Vaken
316/365

Duvan landande på räcket till promenadbryggan under bron o jag smög närmare för att fota den. Dock var den alldeles för vaken och framför allt vaksam så jag kom inte alltför nära den innan den lyfte o flög till sina kompisar på andra sidan ån. 




Temalista


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

365 Foton 2011 hos akson


 


Av Kvasthilda - 9 november 2011 19:02



Rackarns vilken dimma! 

Av Kvasthilda - 9 november 2011 17:27


Mitt tåg är en dryg timme sent så jag sitter kvar på hotellet fast jag egentligen börjar jobba snart. Ingen idé att gå iväg tidigt. Det tar ju bara fem minuter att gå över till Äntligen. 


Tänkte titta på nån teveserie eller så. Började kika på Top Model på teven men näääää. Iiiii's inte. 


Lägger upp några bilder i stället. Fullmånen lyser. Sjön ligger spegelblank. Det som nu inte är istäckt. Tyskar stod o försökte fånga månen i handen. Med mobilen. Gick väl sådär. Gick sådär för mig med. Som vanligt lyser gubben i månen med sin frånvaro o himlakroppen är bara en stor, ljus blobba. 

Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Ovido - Quiz & Flashcards