Kvasthildas Malmdamm

Alla inlägg under oktober 2009

Av Kvasthilda - 17 oktober 2009 07:11


Jahapp, då var det lördag igen. Uppe med tuppen. Ska jobba o vi har ett tidigare skift än vi skulle ha. Nåja ett par timmar bara (hmmm, var det nu så egentligen??) vilket iofs också betyder att jag får lördagkväll lite tidigare :-)

Thätsnajs.

Usch vad jag avskyr sms-förkortningar o så har jag börjat skriva dem själv!! FY PÅ SIG Kvasten! Blir galen på bloggar som bara skriver just sms-språk. Ibland är det gulligt, en personlighet, men oftast är det av ren o skär jävla lathet. Eller?


Nå, skit i de' nu.


Jobbar som sagt, så Melodikrysset blir en fråga för eftermiddagen/kvällen! Vojne.


Hör ett tåg bromsar in, men det lät som tomvagnar o då är det inte mitt. Vi har ett lastat från Svappavaara. Nåja, det hade ju just lämnat svv så det tar en timme till innan det är här. Vår avgång är ju inte förrän efter åtta i alla fall. O jag låg i sängen till nästan precis när min arbetstid började! Ringde trafikledningen o kollade om vi hade just genomgående o låg sen kvar en stund o läste lite vampyrbok i stället. Har ju bara tio minuter till jobbet :-) Sitter i orderrummet nu så man är i tid i alla fall. Till avgång. Ordern uttagen. Bara att vänta. Automatkaffe. Mumma. *rys*


Lånade E-pigans kamera med mig idag. Kändes som att det skulle följa med en kamera idag och jag iddes inte ta mitt eget åbäke. Hon kommer att sova tills jag kommer hem i alla fall :-) Nattlevande varelser.


Av Kvasthilda - 16 oktober 2009 22:43


Synd att Tove valde fel låt idag. Snart får vi höra vem den andra omsångaren är. YAY! Inte Tove. Kul!
Tack igen. Niklas. Hoppades att tjejerna inte skulle rösta bara för att rösta. Han var inte bra idag. För mig är det hugget som stucket vem som åker av de där två. Camilla o Niklas alltså.

Har kikat på fyrans webtv och sett låten Jihde pratade om, som Kevin Borg sjöng med Jordin Sparks, No Air. SKITkvalitet som vanligt på webbteven. Fattar inte det där. Låten var bra, även om man knappt såg dem i bluddret.

Lyssnar på Camilla o jag tycker inte hon är sååå dålig. Niklas är sämre.


Av Kvasthilda - 16 oktober 2009 22:15


Jäklar i snuset vad bra de är. Vissa av dem. Eddie smälte mig fullständigt idag. Erik är..., Erik. Kanon!


Av Kvasthilda - 16 oktober 2009 20:40


Shitponfritt. Reza är helt makalös.

Michael Jackson-tema i veckans IDOL-final. Det gör det sisådär, men REZA RULES.

Att tjejen inte pratar klockren svenska spelar ingen roll. Hennes engelska är desto bättre och hennes sång fantastisk! Vicken brud!

Nu är det paus och hur de andra klarar sig återstår att se.


Av Kvasthilda - 16 oktober 2009 10:18


Tråkig morgon. Det blev plusgrader igår så nu är det slask, slask, slask. Blött o eländigt. Ser grått o trist ut också.

Ska stoppa i mig lite frukost, ladda ryggsäcken med nån form av ma'säck o sedan gå till jobbet. Benke har bytt bort dagens skift så jag åker med en av mina nyutexaminerade klasskompisar. De gjorde en liten rockad förra veckan.

Får hoppas att vi får ett bra lok/tåg. Kan bli lite halkigt idag.


Av Kvasthilda - 16 oktober 2009 00:42


Har kikat på lite film. Nej tv-serieavsnitt. NCIS Los Angeles. En ny serie. Killarna som har huvudrollen har varit med i ett par avsnitt i vanliga NCIS och deras chef är den lilla men ack så tuffa Hetty Lange (Linda Hunt). G Callen spelas av Chris O'Donnell som bland annat gjort så skilda roller som Robin i Batman Forever, D'Artagnan i Three Musketeers (mot Keifer Sutherland, Charlie Sheen o Oliver Platt) och McVet eller Dr Finn Dandridge i Grey's Anatomy.

Nu ska jag krypa i säng o läsa nåt kapitel om vampyrkidsen på House of Night.

Nighty Night!


Av Kvasthilda - 15 oktober 2009 21:06


Hmmm... Skapar man en ny blogg på bloggplatsen blir den automatiskt kopplad till en reklambanner. O sen har de skapat en topper ovanför bloggen (ā la blogspot). Vadan detta?

Trök.

Hoppas det (reklamen) hålls till nya bloggar. Har ju varit en av de största fördelarna med bloggagratis - att man slipper just reklamen!


Av Kvasthilda - 15 oktober 2009 20:46


Några extra bilder från vår Tornehamnstur. Lapporten och Kaisepakte är två av våra speciella fjällsiluetter. Som synes var det snö även på vägen norr om Björkliden.


  


  


  


  



Kvasthilda

Fråga mig

38 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Fiska i Malmdammen

Hälsningar till Kvasthilda

Nyligen inlagt

Kvasthildas ämneslista

Undansopat / Arkiverat

RSS

Fototeman


Skapa flashcards